İçeriğe geç

Kosgeb Spor Salonuna Destek Veriyor Mu

KOSGEB hangi alanlarda destek veriyor?

Girişimcilik, büyüme ve uluslararasılaşma, iş geliştirme, mikro ve küçük işletmelere hızlı destek, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, KOBİ finansmanı, İŞGEM/TEKMER desteği, teknolojik üretim ve yerlileştirme, araştırma-geliştirme gibi programlarla hizmetler sunmaktadır.

KOSGEB nelere destek veriyor 2024?

1,5 milyon lira üst sınırında olan girişimcilere yüzde 80 destek oranıyla veriliyor. Finansman için ön koşul şirketin en fazla üç yıl önce kurulmuş olması. Destek şirketin personel giderlerini, makine ve alet giderlerini, yazılım giderlerini ve çeşitli hizmet alımlarını kapsıyor.

KOSGEB eğlence sektörüne destek veriyor mu?

Ancak özetle, tarım, ormancılık ve balıkçılık, bitkisel ve hayvansal üretim, eğitim ve sağlık hizmetleri ile eğlence ve spor faaliyetleri dışında kalan tüm ekonomik işletmeler yararlanabilir.

KOSGEB’de hangi kurslar var?

Kurumsal/Genel EğitimKariyer Önerileriyle Dış Ticaret Becerileri Eğitimi.Diksiyon ve Beden Dili.Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM)Yenilenebilir Enerji Sertifika ProgramıAr-Ge Proje Hazırlığı.IPARD Proje Hazırlığı.Bileşik Yem ve Rasyon Formülü Hazırlığı.İşyerinde Yüksek Motivasyon.Daha Fazla Makale.. •26 Mart 2018

Genç girişimci desteği 2024 ne kadar?

KOSGEB, 2024-2028 stratejileri doğrultusunda Girişimci Destek Programı tavanını 375 bin TL’den 2 milyon TL’ye çıkardı. 2024 yılı 1. çağrı başvuruları 10 Mayıs-28 Haziran tarihleri ​​arasında yapıldı. İş Geliştirme Destek Programı’na 3380 girişimci başvuruda bulundu.

KOSGEB 3 yıl geri ödemesiz kredi kimlere verilir?

KOSGEB, Kovid-19 salgını nedeniyle gelir kaybı yaşayan veya nakit akışı bozulan ancak işini sürdüren imalat sektöründeki mikro ve küçük işletmelere 3 yıl ödemesiz vadeli tamamen faizsiz kredi sağlayacak.

KOSGEB 150 bin TL hibe nasıl alınır 2024?

150.000 TL KOSGEB hibesi nasıl alınır? Başvuru koşulları: Belirtilen KOSGEB başvuru şartlarını karşılamanız gerekir. … Proje teklifi: KOSGEB hibe sağlamak için detaylı bir proje teklifi ve iş planı ister. … İnceleme ve onay: Başvurunuz KOSGEB tarafından incelenecek ve gerekli kontroller yapılacaktır. Diğer noktalar…•10.08.2024

KOSGEB işyeri açma desteği ne kadar?

Gerçek kişi olarak kurulan şirketlere 10.000 TL, sermaye şirketi olarak kurulan şirketlere ise 20.000 TL tutarında başlangıç ​​desteği sağlanıyor. Girişimcinin genç, kadın, engelli, gazi veya şehit yakını olması halinde başlangıç ​​desteğine 10.000 TL daha ekleniyor.

300 bin TL faizsiz kredi şartları nelerdir?

18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kredi başvurusunda bulunan girişimcilerin başka işletmelerden ticari gelir elde etmemiş olması ve girişimci belgesi almamış olması gerekmektedir. Makale…•21 Ağustos 2020

İş kurmak istiyorum nereden destek alabilirim?

Bu projelere TÜBİTAK, SYDV, Tarım ve Ormancılık, KOSGEB, İŞKUR kurumları ve kamu bankaları aracılığıyla başvurabilirsiniz. Uygun olmanız halinde farklı miktarlarda teşvik, hibe ve kredi alabilirsiniz. Zaten bir işletme sahibi olan zanaatkarlar 14 farklı iş geliştirme programıyla desteklenmektedir.

KOSGEB kuruluş desteği kaç günde alınır?

Başvurumun Kurul tarafından incelenmek üzere sunulması ne kadar sürer? Başvuru durumunda Kurul, başvurunun Kurula sunulduğu tarihten itibaren en geç 30 gün içinde toplanacaktır.

Şahıs şirketi KOSGEB desteği alabilir mi?

Bu program kapsamında girişimcilere 65 bin TL’ye kadar geri ödemesiz destek sağlanabiliyor. İleri Girişimci Destek Programı kapsamında girişimcilere, şahıs işletmeleri için 10 bin TL, anonim şirketler için 20 bin TL tutarında geri ödemesiz iş kurma maliyeti desteği sağlanabiliyor.

KOSGEB hangi işlere hibe veriyor?

KOSGEB destekleri genel olarak inovasyon, araştırma-geliştirme, teknoloji transferi, pazar erişimi, iş geliştirme, eğitim, danışmanlık ve finansal destek gibi alanları kapsamaktadır.

KOSGEB 2024 başvuruları ne zaman?

“KOSGEB girişimcilerini seçiyor” sloganıyla bu yıl güncellenen Girişimci Destek Programı İş Geliştirme Desteği 2024 1. Çağrısı başvuruları sona erdi. Bu yıl 10 Mayıs – 28 Haziran tarihleri ​​arasında düzenlenen 1. Çağrıya 3 bin 380 girişimci başvuru yaptı.

KOSGEB belgem var ne yapabilirim?

KOSGEB Girişimcilik Sertifikası iş fikirlerinizi gerçekleştirmenize, iş planlarınızı ve iş süreçlerinizi oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bu belgeyi edinmeniz KOSGEB hibelerine başvurmanızı sağlayacak ve e-ticaret ve diğer iş alanlarınızda KOSGEB tarafından düzenlenen eğitim kurslarına katılma fırsatı verecektir.

KOSGEB hangi işlere aittir?

KOSGEB destekleri genel olarak inovasyon, araştırma-geliştirme, teknoloji transferi, pazar erişimi, iş geliştirme, eğitim, danışmanlık ve finansal destek gibi alanları kapsamaktadır.

Devlet hangi işlere hibe veriyor?

Sağlık Turizmi, Savunma Sanayi, Makine, Otomotiv, Turizm, Tekstil, Kimya, Mobilya, Demir Çelik, Elektro-Elektronik, Yazılım, Medikal, Tıbbi ve İlaç, Gıda, Ambalaj, Kozmetik, Yapı Malzemeleri, Tarım, Mücevherat ve Madencilik olmak üzere her sektörün destek alabileceği çeşitli programlar bulunmaktadır.

KOSGEB 150 bin TL hibe nasıl alınır 2024?

150.000 TL KOSGEB hibesi nasıl alınır? Başvuru koşulları: Belirtilen KOSGEB başvuru şartlarını karşılamanız gerekir. … Proje teklifi: KOSGEB hibe sağlamak için detaylı bir proje teklifi ve iş planı ister. … İnceleme ve onay: Başvurunuz KOSGEB tarafından incelenecek ve gerekli kontroller yapılacaktır. Diğer noktalar…•10.08.2024

KOSGEB desteği kimlere verilir?

Teşvik programından yararlanabilmek için şirketin Türk Ticaret Kanunu kapsamında gerçek veya tüzel kişi statüsünde olması, sisteme kayıtlı olması ve işletme beyannamesinin güncel ve aktif olması gerekmektedir. Sisteme kayıt işlemi KOSGEB veri tabanı kayıt işlemine ilişkin usul ve esaslar çerçevesinde yapılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir